Promocija Biber 02 zbirke u Tetovu

| CNA |
Na promociji na tetovskom Filozofskom fakultetu govorili su Ivana Franović iz Biber tima, Anuška Minovska, autorka trećenagrađene priče „Obitelj strica Akija“, Danilo Lučić, čija se priča „Frakture“ takođe nalazi u zbirci, te Qerim Ondozi, prevodilac i saradnik Biber tima. Promociju… ...
11. april/travanj 2018
11. april/travanj 2018

Samo nekoliko dana pošto smo iz štamparije dobili novu „Biber 02“ zbirku, otisnuli smo se na put ka Tetovu, da je promovišemo.

Na promociji na tetovskom Filozofskom fakultetu govorili su Ivana Franović iz Biber tima, Anuška Minovska, autorka trećenagrađene priče „Obitelj strica Akija“, Danilo Lučić, čija se priča „Frakture“ takođe nalazi u zbirci, te Qerim Ondozi, prevodilac i saradnik Biber tima. Promociju je moderirao Blerim Jashari, mirovni aktivista iz Tetova.

U prvom delu učesnici su govorili o književnosti i aktivizmu, koliko umetnost može da doprinese promenama u društvu, te o samom Biber konkursu, dok je drugi deo bio namenjen za pitanja iz publike. Između ostalih, obratio nam se i Afrim Demiri, iz Uroševca, čija se priča „Kuče i prase“ takođe našla u Biber 02 zbirci.

Posle Tetova, sledeća promocija Biber je zakazana za Zagreb, 7.6. 2018.

Galerija fotografija sa promocije u Tetovu se nalazi OVDE

| CNA |

poveznice:

kategorije:

cna sajtovi

onms

biber

nenasilje!

kultura sjećanja