Promocija “Bibera” i izložba “Rat sjećanja” u Podgorici

| CNA |
Promocija "Biber" konkursa i zbirke 13.3. a otvaranje izložbe "Rat sjećanja" 14.3.2019. u Podgorici ...
26. februar/veljače 2019
26. februar/veljače 2019

Centar za nenasilnu akciju i “Biber” tim će 13. i 14. marta u Podgorici organizovati promociju trećeg po redu “Biber” konkursa i zbirki priča, kao i otvoriti izložbu “Rat sjećanja”.

Oba događaja realizovaće se u prostorijama Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović”, u Podgorici, oba sa početkom u 19.00 časova.

Na promociji Biber konkursa i zbirki priča, u srijedu 13. marta, govoriće: Lejla Kalamujić, književnica iz Sarajeva i članica žirija; Nora Verde (Antonela Marušić), književnica iz Zagreba; Slađana Ljubičić, aktivistkinja i književnica iz Novog Sada i Katarina Milićević, članica Biber tima.

Izložba “Rat sjećanja” autora Nenada Vukosavljevića i Nedžada Horozovića koja je dio projekta “Ratni spomenici u Bosni i Hercegovini (od 1991.)biće otvorena u četvrtak, 14. marta. Na otvaranju će govoriti: Davorka Turk, Tamara Zrnović i Nedžad Horozović, svi članovi/ice Centra za nenasilnu akciju. Oba događaja će moderirati Radomir Radević.

Više detalja o Biber konkursu i do sada objavljenim zbirkama kratkih priča možete naći na biber.nenasilje.org , dok su istraživanje i fotografije “Rat sjećanja” dostupne na internet stranici kulturasjecanja.org

| CNA |

poveznice:

kategorije:

cna sajtovi

onms

biber

nenasilje!

kultura sjećanja